Sälja i Japan?

swedenstyle sälja i japan

Sälja svenska produkter i Japan? – Här är våra 3 bästa tips!

Hur säljer man sina produkter i Japan? En fråga många ställer sig och många gärna besvarar. Som vanligt finns det inga genvägar, den Japanska marknaden fungerar på samma sätt som andra marknader, det är en spännande mix av europeisk, amerikansk och asiatisk företagskultur och precis som vanligt så måste du hitta bra personer att jobba med för att du ska kunna lyckas!

Här är våra tre mest grundläggande tips för framgångsrika affärer i Japan:

 1. Fokusera på relationer med dina affärspartners
 2. Börja gärna i mindre skala och växla upp affärerna när du ser att det fungerar
 3. Se till att du har gott om tålamod (det kommer att behövas i Japan!)

 

Swedenstyle presenterar ny svensk design, svenska designers och svenska produkter i Japan.

Japan är en mycket viktig och stor marknad för Sverige. Med sina ca 125 miljoner invånare finns det en stor potential för svenska produkter som passar i Japan.

Japaner är intresserade av nya trender, produkter och bra märken. Den formrena, enkla svenska designen går hem i Japan och dessutom har Sverige ett gott rykte vilket underlättar när man gör affärer.

Vår affärside är att jobba nära ett litet antal utvalda företag och tillsammans försöka sälja in, bygga upp och skapa en långsiktig relation med våra partners i Japan.

Är ni intresserade av att marknadsföra och sälja till Japan och har en kvalitetsprodukt som ni tror skulle kunna passa på den ganska krävande japanska marknaden kontakta oss gärna på info@swedenstyle.com eller fyll i formuläret här nedan.

Vi informerar även om svensk kultur, svensk livstil och Sveriges miljöpolitik till den Japanska marknaden.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  Help us stop spam